Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Alba Iulia, amendaţi de Poliţia Locală, pentru depozitare ilegală de deşeuri. Unul dintre ei a incendiat materiale textile

Publicat

Doi bărbaţi din Alba Iulia au fost amendaţi, în această săptămână, de Poliţia Locală, în cadrul unei acţiuni derulate pentru verificarea celor care depozitează ilegal deşeuri pe spaţiul public. Unul dintre ei a incendiat deşeuri textile.

Miercuri, 16 martie, a fost surprins P.I. (59 de ani), domiciliat în Alba Iulia, în timp ce descărca din autovehiculul personal pe strada Drâmbarului (DJ 107C), deșeuri provenite din construcții. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 lei.

Joi, 17 martie, în urma unei sesizări primite la dispeceratul poliției locale, o patrulă l-a surprins pe Z.N.D. (39 de ani) domiciliat în municipiul Alba Iulia, în timp ce descărca dintr-un atelaj deșeuri textile pe care ulterior le-a incendiat. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax