Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Alba şi un adolescent de 17 ani, cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Publicat

actiune politia

Doi bărbaţi din Alba şi un minor de 17 ani sunt cercetaţi pentru infracţiuni rutiere, după ce au pus în pericol siguranţa circulaţiei. Doi dintre ei conduceau fără permis şi al treilea, sub influenţa alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, luni, în jurul orei 7.10, poliţiştii cadrul din cadrul Poliției Municipiului Aiud – Compartimentul Rutier au oprit pentru control, pe strada Ion Creangă, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiu. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 9.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Blaj l-au depistat pe M.I., un bărbat de 35 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere reţinut.

În jurul orei 18.00, poliţiştii Secției 7 Politie Rurala Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 17 de ani, din Ohaba, în timp ce conducea un motoscuter neînmatriculat pe strada Viilor din comună, fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Cei trei bărbaţi sunt cercetaţi penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax