Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Alba trimiși în judecată pentru că au amenințat cu moartea un bărbat: Te omorâm și plânge vicele după tine!

Publicat

Doi bărbați din comuna Jidvei, județul Alba, au fost trimiși în judecată pentru violare de domiciliu și amenințare, în urma unor fapte petrecute cu mai mulți ani în urmă. 

Recent, dosarul celor doi a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Blaj.

În motivarea instanței din data de 20 iunie 2023, magistrații au trecut motivele pentru care cei doi au fost trimiși în judecată.

Potrivit motivării instanței,  ”la data de 30.12.2021, în jurul orei 20.00, pe timp de noapte, fără permisiunea persoanei vătămate cei doi au pătruns în curtea imobilului acestuia, din satul Feisa, pe poarta închisă dar neasigurată,

De asemenea s-a reținut faptul că, la data de 30.12.2021, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla în curtea imobilului persoanei vătămate  i-a adresat acestuia amenințări, strigând „Te omorâm și te plătim, bă!”, ,,Te omorâm și plânge vicele după tine!””, se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele lor vor fi judecați de către magistrații din Blaj pentru violare de domiciliu și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax