Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Almașu Mare și Alba Iulia, cercetați pentru furt. Au pescuit pești în valoare de 100 de lei dintr-o baltă privată

Publicat

pesti repopulare petresti scobarul Doi bărbați din comuna Almașu Mare și municipiul Alba Iulia sunt cercetați de polițiști pentru furt după ce au pescuit pești în valoare de 100 de lei dintr-o baltă amenajată, proprietate privată.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 iulie, poliţiştii Postului de Politie Almașu-Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui furt de pește din speciile crap și caras dintr-o baltă amenajată, proprietate personală, situată pe raza comunei Almașu-Mare, judeţul Alba.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorii, aceștia fiind B.C. de 55 de ani din comuna Almașu-Mare, judeţul Alba si C.M. de 39 de ani, din municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, care, cu undiţele, au pescuit din balta respectivă peşti, în valoare de 100 lei.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax