Connect with us
Publicitate

BLAJ

Doi bărbați din Blaj, REȚINUȚI pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce s-au înjurat și amenințat pe stradă

Publicat

razie perchezitii politia

Polițiștii din Blaj au reținut doi bărbați care, pe fondul consumului de alcool, au tulburat liniștea publică și s-au amenințat reciproc. Vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 septembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați de 41 și 42 de ani, din Blaj, care sunt cercetați, alături de două femei de 37 și 38 de ani, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina celor doi s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 13 septembrie 2020, în jurul orei 17,00, în timp ce se aflau pe strada Livezii din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de băuturi alcoolice, si-ar fi adresat, reciproc, injurii și cuvinte jignitoare, amenințându-se cu acte de violență. La scandal ar fi participat și două femei.

În cursul zilei de azi, 15 septembrie, persoanele reținute vor fi prezentate în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax