Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Blaj s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie. Ce s-a întâmplat

Publicat

Doi bărbați din Blaj s-au ales cu dosare penale după ce și-au agresat concubina, respectiv soția. 

În primul caz, bărbatul a fost reținut după ce și-ar fi agresat concubina. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

Potrivit IPJ Alba, în după-amiaza zilei de de duminică, 11 aprilie, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie de 35 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, pe fondul unor neînțelegeri avute cu concubina sa, ar fi lovit-o cu palmele peste față și ar fi strâns-o de gât.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 12 aprilie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

În cel de-al doilea caz, bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 aprilie 2021, polițiștii din Blaj au intervenit la o locuință din municipiu unde, printr-un apel prin 112, a fost semnalată o posibilă faptă de violență în familie.

Din primele verificări a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 43 de ani și-ar fi agresat soția și ar fi amenințat-o cu moartea.

Față de acesta, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care a fost obligat să părăsească locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax