Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbaţi, din Vinţu de Jos şi Şibot au fost descoperiţi fără viață, în locuinţele lor

Publicat

Doi bărbaţi din judeţul Alba au fost găsiţi, miercuri, fără viață, în locuinţele lor, de către poliţişti. În ambele cazuri, cauza decesului pare să fi fost intoxicaţia cu gaz metan.

Primul bărbat decedat locuia în comuna Şibot şi a fost decoperit, miercuri, de poliţişti, în urma unei sesizări făcute de unul dintre vecini. Acesta s-a prezentat la secţia de poliţie din Şibot, speriat din cauza faptului că de trei zile bărbatul nu a mai fost văzut. Oamenii legii s-au deplasat la locuinţa victimei, unde au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a putea pătrunde în casă. Bărbatul a fost descoperit, mort, în apartament. Din primele cercetări, se arată că bărbatul de 57 de ani locuia singur, iar cauza decesului a fost intoxicaţia cu gaz.

Ce-a de a doua victimă este tot un bărbat, de 44 de ani, din Vinţu de Jos. În urma unui apel la 112, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa acestuia, unde au descoperit cadavrul. Oamenii legii au constatat, în momentul în care au ajuns în apartament, că robinetul de gaz era deschis şi că bărbatul a murit intoxicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax