Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Doi bărbați din Deva REȚINUȚI de polițiștii din Vințu de Jos pentru că au bătut și tâlhărit un alt bărbat

Publicat

Doi bărbați din Deva au fost reținuți joi de polițiștii din Vințu de Jos, după ce ar fi lovit cu pumnii și picioarele un alt bărbat din Deva și i-ar fi luat acestuia suma de 500 de lei și un telefon mobil. Cei doi agresori au ajuns în custodia poliției și sunt anchetați pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, iar bărbatul lovit a ajuns la Spitalul din Sebeș pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Potrivit IPJ Alba, joi noaptea, în jurul orelor 03.45, poliţiştii Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în faţa parcului din Vințu de Jos, judeţul Alba se află o persoană căzută la pământ.

Poliţiştii deplasați la fata locului, au identificat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, care a relatat faptul că fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către doi bărbaţi, ambii din Deva, de 47 si 31 de ani.

Cei doi bărbaţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii si picioarele în zona feței și a abdomenului, deposedându-l, prin ameninţare, de suma de 500 de lei si un telefon mobil.

În urma agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Sebeș pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Vințu de Jos au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de cei doi bărbaţi, ambii din Deva, județul Hunedoara, de 47 ani şi respectiv de 31 de ani, care sunt bănuiţi de comiterea faptei de tâlhărie calificată.

Bărbaţii urmează să fie prezentaţi, în data de 29 iunie 2018, în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax