Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Doi bărbaţi din Ighiu şi Ciugud, reţinuţi pentru furt. Au sustras bani din interiorul unei locuinţe

Publicat

Doi bărbaţi din Ighiu şi Ciugud au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspecţi principali în cazul unui furt petrecut în noaptea de marţi spre miercuri. Aceştia sunt prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Postului de Politie Ighiu au fost sesizaţi, miercuri, de către o femeie din comună, cu privire la faptul că în noaptea de 28/29 mai, din interiorul unui imobil a fost sustrasă suma de 660 lei şi s-a încercat şi sustragerea unui aparat de sudură.

T.R.V. (23 de ani), din comuna Ighiu, împreună cu C.M. (39 de ani), din comuna Ciugud, au escaladat gardul imobilului, au pătruns în interiorul clădirii printr-un geam uitat deschis, iar dintr-un sertar au sustras suma de bani.

Cei doi au încercat să fure şi un aparat de sudură, pe care însă l-au abandonat în interiorul imobilului, în dreptul uşii de acces.

Poliţiştii au reuşit recuperarea celei mai mari părţi a prejudiciului, iar faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Alba Iulia, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

UPDATE: Joi, cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cei doi inculpaţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax