Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din județul Alba au fost depistați în timp ce conduceau mopeduri fără a deține carnet de conducere

Publicat

Doi bărbați din județul Alba au fost depistați marți, 26 iunie, în timp ce conduceau mopeduri fără a avea carnet de conducere. În Lunca Mureșului un bărbat a fost oprit în timp ce conducea un moped și în Sebeș polițiștii au oprit în trafic un alt conducător. În urma cercetărilor s-a dovedid că cei doi bărbați care conduceau nu au permis, ba mai mult cel din Sebeș nu avea nici vehiculul înmatriculat.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 06.55, poliţiştii Postului de Politie Lunca Muresului, în timp ce acţionau pe raza comunei Lunca Mureșului județul Alba, l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani, din comuna Chețani, județul Mureș, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoana fără a poseda permis de conducere auto.

 

În jurul orei 09.50, poliţiştii Biroului Rutier Sebeș, în timp ce acţionau pe strada Dorin Pavel, din municipiul Sebeș, l-au depistat pe un bărbat de 28 de ani, din Sebeș, județul Alba, în timp ce conducea un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoana fără a poseda permis de conducere auto şi punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat potrivit legii. .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax