Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Livezile, reținuți de poliție. Au bătut 2 tineri cu pumnii și picioarele

Publicat

bataie

Doi bărbați de 24 și 35 de ani din comuna Livezile au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru loviri sau alte violențe. În noaptea de 8/9 decembrie, cei doi ar fi provocat un scandal și ar fi bătut 2 tineri cu pumnii și picioarele.

Poliţiştii de ordine publică din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi de 24 şi 35 de ani, ambii din comuna Livezile, care sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că în noaptea de 8/9 decembrie 2018, în timp ce se aflau în faţa unui local public din municipiul Aiud, ar fi provocau un scandal şi i-ar fi agresat pe doi tineri, aplicându-le mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Faţă de cei doi agresori, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax