Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Mihalţ şi Cugir au ajuns după gratii pentru înşelăciune, spălare de bani şi furt calificat. Îşi vor executa pedeapsa la Penitenciarul Aiud

Publicat

Miercuri, poliţiştii din Mihalţ şi Cugir i-au reţinut pe doi bărbaţi care aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de către judecătorii Tribunalului Alba şi ai Judecătoriei Alba Iulia, în data de 18 februarie. Condamnaţii au de executat 3 ani, respectiv 804 zile de înschisoare la Peniteciarul Aiud.

Poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ l-au identificat şi reţinut pe D.G., de 60 de ani, din comuna Mihalţ. Bărbatul este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune şi spălare de bani.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, l-au depistat şi reţinut pe Ş.A., de 34 de ani, din Cugir. Acesta este condamnat la executarea a 804 zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Condamnaţii au fost depuşi în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax