Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Mirăslău, cu dosare penale. Unul a condus un tractor fără permis, celălalt i-a dat utilajul

Publicat

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din comuna Mirăslău s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea un tractor, fără a deține permis de conducere. Totodată, şi consăteanul care i-a încredințat autovehicului este cercetat, pentru că i-a dat utilajul, cunoscând faptul că bărbatul nu-l putea conduce legal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 martie, în jurul orei 15.50, polițiștii Postului de Poliție Mirăslău l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din comună, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar tractorul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către un consătean, în vârstă de 35 de ani, cu toate că ştia că nu posedă permis de conducere.

Faţă de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de bărbatul ce i-a încredințat tractorul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax