Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Săliștea, cu dosar penal pentru tăiere ilegală de arbori. Poliţiştii au confiscat 22 metri cubi de material lemnos

Publicat

lemn 1

lemn 1 Poliţiştii din Săliştea au confiscat 22 de metri cubi de material lemnos, în urma unei percheziţii domiciliare la persoane bănuite de tăieri ilegale de arbori. Două persoane din comuna Săliștea sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 octombrie, poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea au efectuat o percheziţie la domiciliul comun a două persoane din comuna Săliştea, cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Se pare că, în perioada august – octombrie a.c., cei doi ar fi tăiat, fără drept, din pădurea situată pe raza localităţii Tărtăria, aparţinând unui composesorat, mai mulţi arbori, cauzând un prejudiciu ce a fost estimat la 1.961 lei.

Cu ocazia percheziţiei, au fost găsită cantitatea de 22 de metri cubi de material lemnos, de esenţă foioasă, pentru care cei doi nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, existând suspiciunea că provine din tăieri ilegale şi furt.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată, în vederea confiscării, iar faţă de cele două persoane din comuna Săliştea, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax