Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Doi bărbaţi din Sebeş, cu dosar penal pentru braconaj cinegetic şi uz de armă letală, după ce au împuşcat o căprioară. Au fost opriţi în trafic, de poliţişti

Publicat

IMG_4531Doi bărbaţi din Sebeş sunt cercetaţi pentru braconaj cinegetic şi uz de armă letală, după o partidă de vânătoare. Potrivit IPJ Alba, cei doi aveau autorizaţie de vânătoare, însă la faţa locului nu a fost prezent şi organizatorul acesteia.

Potrivit IPJ Alba, cei doi au fost opriţi în trafic, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9.00, de patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș. La volanul autoturismului se afla T.A, de 56 de ani, din Sebeş, iar pasager era B.A., de 47 de ani, din aceeaşi localitate.

IMG_4553 Cu ocazia efectuării controlului la portbagajul autoturismului poliţiştii au găsit leșul unui exemplar din specia căprior (femelă) și două arme de vânătoare cu glonț.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, care au constatat că leșul de căprioară a fost împușcat de către T.A., în baza unei autorizații de vânătoare individuală emisă de AJVPS Alba la data de 17 ianuarie 2017, fără ca la acţiunea de vânătoare să fie prezent organizatorul partidei de vânătoare.

Leșul căprioarei a fost transportat de către cei doi, cu autoturismul, din fondul de vânătoare până în municipiul Sebeş, unde au fost opriţi de către poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș.

Leşul căpriorului, cele două arme de vânătoare cu glonţ, capsele nepercutate şi autoturismul au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Față de T.A. și B.A. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj cinegetic și uzul de armă letală.

Prejudiciul produs a fost de 2.000 euro.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax