Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați, din Sebeș și Șpring, cu dosare penale după ce și-au bătut soțiile. Sunt cercetați pentru violență în familie

Publicat

politie

Polițiștii din Sebeș au emis două ordine de protecție provizorii față de doi bărbați care și-ar fi agresat soțiile. Cei doi sunt cercetați pentru violență în familie.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 1 august, în jurul orei 13.20, polițiștii din Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 48 de ani, din Sebeș, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de femeie, față de bărbatul de 49 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție pe o perioadă de 5 zile.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

În jurul orei 18.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, din comuna Șpring, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului față de bărbatul de 53 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție pe o perioadă de 5 zile și i-au interzis să se apropie de femeie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax