Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Sebeşel, ARESTAŢI preventiv pentru tâlhărie. Au vrut să fure un cal, dar au fost surprinşi de proprietară. I-au sustras două telefoane mobile

Publicat

arestat, catuse Doi bărbaţi din Sebeşel au fost arestaţi preventiv, fiind cercetaţi pentru tâlhărie. Au încercat să fure calul din gospodăria unei femei din Răhău, însă au fost prinşi de proprietară. În schimb, i-au sustras, prin violenţă, două telefoane mobile.

Vineri, 13 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat şi reţinut pe B.I., de 41 de ani şi V.D., de 26 de ani, ambii din localitatea Sebeşel, comuna Săsciori, persoane bănuite de comiterea unei fapte de tâlhărie ce a fost sesizată poliţiei în noaptea de 12/13 noiembrie.

Aceştia au pătruns în curtea locuinţei unei femei din localitatea Răhău, cu intenţia de a sustrage un cal din grajd, în legătură cu care, se pare, avuseseră un litigiu cu proprietara.

Cei doi au fost surprinși de proprietară, moment în care au renunţat să fure calul şi au pătruns în locuinţa victimei de unde, folosindu-se de violenţă, au sustras două telefoane mobile.

Poliţiştii i-au reţinut şi i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, cu propunerea de punere mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, propunere promovată instanței de judecată.

Judecătoria Sebeș a dispus arestarea preventivă a celor doi bărbaţi, pentru 30 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax