Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați din Șpring, reținuți pentru viol și lipsire de libertate. Au agresat o femeie care locuia la unul dintre ei

Publicat

duba politie

Doi bărbați în vârstă de 36 respectiv 46 de ani din Șpring au fost reținuți de polițiști pentru viol, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. 

În după amiaza zilei de 25 martie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din județul Teleorman, care a locuit, fără forme legale, în casa unui bărbat din comuna Șpring, județul Alba, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol.

Potrivit IPJ Alba, din cercetări a rezultat că, în noaptea de 24/25 martie 2024, bărbatul în vârstă 36 de ani, la casa căruia a locuit femeia, împreună cu un bărbat de 46 de ani, din comuna Șpring, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, prin violență, ar fi determinat-o să întrețină, cu ei, relații sexuale și ar fi împiedicat-o să părăsească casa, agresând-o.

Pentru obținerea de probe, în după amiaza zilei de 25 martie, locuința în care s-ar fi produs faptele a fost percheziționată de către polițiști.

Față de cei doi bărbați, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe, urmând ca în cursul zilei de azi, 26 martie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax