Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbați din Vințu de Jos cercetați de Poliţie. Unul a furat 100 de lei, iar altul o plasă cu alimente

Publicat

furt portofel

Doi bărbați din Vințu de Jos sunt cercetați de poliție pentru comiterea a două furturi. Unul dintre ei ar fi sustras 100 de lei din buzunarul altei persoane. Al doilea bărbat, în timp ce se afla într-un magazin, ar fi furat o plasă cu alimente unei persoane neatente. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 iulie, poliţiştii Secției nr. 2 Poliţie Rurală Vințu de Jos au identificat un bărbat de 31 de ani din Vinţu de Jos, ca persoană bănuită  de comiterea furtului unei sumei de 100 lei din buzunarul unei persoane din aceeaşi localitate, faptă sesizată Poliţiei în aceeaşi zi, la ora 22.44.

Din cercetări a rezultat că, în 1 iulie, pe timp de zi, profitând de neatenţia persoanei vătămate, bărbatul a sustras din buzunarul acesteia, suma respectivă.

La data de 30 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat un bărbat, de 44 de ani, din Vinţu de Jos, județul Alba, ca persoană bănuită de comiterea unui furt sesizat Poliţiei în cursul aceleiaşi zile.

Din cercetări a rezultat că, în data 30 iunie, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale, bărbatul de 44 de ani, a profitat de neatenția persoanei vătămate și i-a sustras acesteia o plasă care conţinea diverse cumpărături.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax