Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi din Zlatna au făcut pagubă de 18.000 de lei în localitate. Sunt cercetaţi pentru distrugere şi furt

pol

Publicat

masina politie Doi bărbaţi din Zlatna sunt cercetaţi pentru distrugere şi furt, după ce au produs pagube de 18.000 de lei în localitate. Au furat dintr-o locuinţă bunuri şi motoare electrice, dar au şi distrus acoperişul unei anexe gospodăreşti.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Almaşu Mare au fost sesizaţi joi despre faptul că, în anii 2012-2013, Petru C., de 26 ani şi Nicolae C., de 60 ani, ambii din Zlatna, au pătruns într-o locuinţă din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri de uz casnic şi motoare electrice.

Tot în această perioadă, cei doi au distrus acoperişul unei anexe gospodăreşti, de unde au sustras un număr de 120 coli de internit pe care le-au transportat la domiciliul acestora. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este în sumă de 18.000 lei.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „distrugere”, faptă prev. şi ped. de art. 253 alin. 1 Cod Penal, şi „furt”, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin.1 Cod penal, precum şi în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate