Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbați dintr-o comună din Alba, reținuți de Poliție, după scandal în familie. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de Poliție în urma unui scandal în familie. Acesta ar fi sărit în apărarea surorii lui, care era agresată de soț și l-ar fi lovit pe bărbat. Polițiștii l-au reținut și pe soțul femeii și au emis ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, marți, 16 mai, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie de 30 de ani, din comuna Câlnic, cu privire la faptul că a fost amenințată și agresată de soțul ei.

Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, un bărbat de 36 de ani, din comuna Câlnic, şi-ar fi amenințat și lovit soția. Fratele soției, în vârstă de 25 de ani, din Câlnic, ar fi intervenit și l-ar fi lovit pe bărbatul de 36 de ani, provocându-i leziuni.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, prin care bărbatului de 36 de ani i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, iar ulterior bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, și față de bărbatul de 25 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax