Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bărbaţi, MUȘCAȚI de VIPERE, în județul Alba. Unul dintre ei este ambulanţier

Publicat

v

Două persoane au fost mușcate de vipere, sâmbătă, în județul Alba. Este vorba despre un bărbat care se afla în zona Șureanu, în jurul amiezii, şi altul, un ambulanțier de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba, aflat în timpul liber.

Sâmbătă, în jurul orei 11.00, la Șureanu un bărbat de 45 de ani a fost mușcat de o viperă. A fost transportat de urgență la spitalul din Sebeș unde i-a fost administrată o doză de ser antiviperin, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Județean din Alba Iulia pentru monitorizare.

Celălalt caz este un ambulanțier de 46 de ani, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba, care, aflat în timpul liber, la cules de prune în zona Almașu Mare, a fost mușcat la mână de o viperă, în jurul orei 16.00.

Ambii pacienți au fost injectați cu ser antiviperin și au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență Alba, starea lor de sănătate fiind bună în acest moment.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax