Connect with us
Publicitate

BLAJ

Doi bărbați și două femei din Blaj, REȚINUȚI de polițiști după ce s-au agresat reciproc, în parcarea unui supermarket din oraș

politie

Publicat

Doi bărbați și două femei din municipiul Blaj au fost reținuți de polițiști după ce s-au agresat reciproc, în parcarea unui supermarket din localitate. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați și două femei din municipiu, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În seara zilei de 7 iulie, în timp ce se aflat în parcarea unui supermarket din Blaj, între un bărbat de 27 și concubina acestuia, pe de o parte și un bărbat de 24 de ani și concubina acestuia, pe de altă parte, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia s-ar fi agresat reciproc, tulburând liniștea publică.

În ceea ce privește faptele de lovire, niciuna dintre cele 4 persoane implicate în scandal nu a dorit să formuleze plângere.

În cursul zilei de sâmbătă, 9 iulie, cele 4 persoane reținute au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate