Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi bărbaţi şi un minor, cercetaţi pentru furt. Au sustras piese de fier din imobile situate în Alba Iulia şi Zlatna

Publicat

pol

Polițiști din Alba au identificat, luni, trei suspecţi în cazuri de furt din imobile, sesizate în Alba Iulia şi Zlatna. Un bărbat şi un minor au furat bunuri dintr-un imobil în construcţie din Alba Iulia, iar un tânăr a sustras de sub balconul unui apartament din Zlatna piese auto din fier, în valoare de 2.000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale şi ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au identificat, luni, doi suspecţi din oraş, autorii unei infracţiuni de furt de fier vechi şi distrugere semnalată la începutul lunii iulie. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că Daniel V. (45 de ani), din Alba Iulia, s-a deplasat pe o stradă din oraş, în 1 iulie, unde a distrus încuietoarea unei magazii din lemn. În 7 iulie, s-a întors în aceeaşi locaţie, împreună cu un minor de 15 ani, din Alba Iulia, au pătruns în subsolul unei case aflate în construcţie şi au sustras mai multe bunuri şi materiale feroase. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat şi distrugere.

La Zlatna, un bărbat de 52 de ani a sesizat Poliţia despre faptul că, în perioada 13-14 iulie, persoane necunoscute i-au sustras de sub balconul apartamentului în care locuieşte mai multe piese auto din fier, cauzându-i astfel un prejudiciu în sumă de 2.000 lei. Luni a fost identificat principalul suspect de comiterea infracţiunii, Claudiu B. (30 de ani), din Zlatna, care s-a deplasat pe o stradă din oraş, sâmbătă seara şi, de sub balconul persoanei vătămate, a sustras mai multe piese auto din fier, pe care le-a valorificat la un centru de colectare al fierului vechi. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei vătămate, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat în totalitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax