Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi bizoni de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș au evadat, după ce gardurile au fost rupte de copacii doborâți de furtună

Publicat

Doi bizoni de la Grădina Zoologică din Târgu Mureș au evadat din spațiul rezervat lor, după ce mai multe garduri au fost rupte de arborii doborâți în timpul furtunii de miercuri seara.

Grădina zoologică a fost închisă până când animalele vor fi prinse și gardurile vor fi reparate.

„Stimați vizitatori! Dorim să vă informăm că, din cauza furtunii din data de 30 aug 2023 s-au deteriorat unele garduri în incinta grădinii și suntem nevoiți să închidem temporar.

Din păcate, două exemplare de bizon european au reușit să evadeze din zona lor delimitată. Echipele grădinii zoologice lucrează în mod constant pentru a captura și readuce animalele în siguranță.

Siguranța dumneavoastră și a animalelor este prioritatea noastră principală. Scopul închiderii temporare este de a permite specialiștilor să gestioneze situația corespunzător și să readucă animalele în habitatul lor adecvat. În timpul acestui interval, vă rugăm să aveți răbdare și înțelegere.

Vă rugăm să urmăriți platformele noastre oficiale de social media și site-ul nostru pentru cele mai recente informații cu privire la evoluția situației și redeschiderea grădinii zoologice.

Sperăm că în curând veți putea vizita din nou grădina zoologică și veți putea admira lumea fascinantă a faunei.

Va multumim pentru intelegere!” au transmis reprezentanții Grădinii Zoologice din Târgu Mureș, într-un comunicat transmis Alba24.

UPDATE: Cei doi zimbrii de la ZOO Târgu Mureș au fost prinși

”Avem bucuria de a vă anunța că am reușit cu succes să capturăm cele două exemplare de zimbri europeni, fără a fi nevoie să îi tranchilizăm, iar grădina noastră zoologică și-a redeschis porțile pentru dumneavoastră.

Aceste animale au fost reintegrate în habitatul lor corespunzător, iar echipa noastră de specialiști continuă să le monitorizeze cu atenție.

De asemenea, depunem eforturi considerabile pentru a remedia pagubele cauzate de furtună, astfel încât vizitatorii noștri să se poată bucura de o experiență plăcută și sigură. Siguranța și confortul dumneavoastră rămân în continuare prioritățile noastre principale.

Vă așteptăm cu drag în grădina noastră zoologică pentru a redescoperi lumea fascinantă a animalelor și pentru a vă bucura de relaxare în mijlocul naturii” au transmis reprezentanții ZOO Târgu Mureș, într-un comunicat transmis în jurul orei 11:00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax