Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi cai împușcați într-o pădure din Apuseni, după ce au fost confundați cu cerbi. IPJ Alba: Partida de vânătoare era ilegală

Publicat

Polițiștii Serviciului Arme, explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba continuă cercetările în legătură cu posibile fapte de braconaj semnalate în zona comunei Lupșa, unde doi bărbați au împușcat doi cai, pe care i-ar fi confundat cu ciute sau cu cerbi.

Polițiștii au transmis că la data de 23.04.2020, în urma unei sesizări făcută de o persoană din comuna Lupșa cu privire la faptul că i-au fost împușcați doi cai, o echipă de cercetare formată din polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase și criminaliști, sprijiniți de polițiștii din Baia de Arieș și Lupșa, s-au deplasat în zonă, pentru investigații și identificarea persoanelor implicate.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că în perioada 21-22 aprilie 2020, pe timp de noapte, doi bărbați de 40 și 21 de ani, din comuna Lupșa, ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare, împrejurare în care ar fi împușcat cele două animale, acestea fiind, probabil, confundate cu vânat.

Ulterior, pentru a ascunde fapta, bărbații le-ar fi îngropat și ar fi mascat zona cu vegetație.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta și stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor vizate.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    vineri, 24.04.2020 at 14:39

    Erau beti vanatorii ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax