Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi câini au murit în condiții suspecte pe un câmp din Alba Iulia. Voluntarii care se ocupau de ei bănuiesc că ar fi fost otrăviți

Publicat

Doi câini au murit în condiții suspecte, pe un teren din zona Schit din Alba Iulia. Voluntarii care au grijă de câinii fără stăpân din oraș suspectează că ar fi murit după ce ar fi fost otrăviți. 

Câinii, Bobi și Bruno, erau de foarte mult timp în zona respectivă. Cel care a murit cel mai recent, Bruno, avea stăpâni, dar petrecea foarte mult timp liber pe câmp.

Cei doi câini au murit într-o săptămână, la interval de câteva zile.

Animalele erau de aproximativ șapte ani în zona respectivă, un teren retras din zona Schit. Nu deranjau pe nimeni și nu provocau probleme cu alți câini. Voluntarii se duceau mereu și le puneau mâncare și apă.

În cursul săptămânii trecute, mai exact în weekend-ul 2-3 decembrie a fost găsit Bobi. Acesta era căzut la pământ și abia mai mișca. Avea spume la gură și sânge, semn că ar fi mâncat o soluție, probabil otravă.

La scurt timp, o femeie din zonă l-a observat pe Bruno. Acesta era căzut la pământ, inert, și mai dădea din când în când dintr-o lăbuță, au detaliat voluntarii de la Prietenii lui Azor pentru alba24.ro.

Câinele a fost dus la veterinar, dar se afla într-o stare critică. În ciuda tratamentului primit, câinele a decedat pe masa veterinarului. Bruno avea și hemoragie pulmonară, semn că ar fi putut mânca o substanță extrem de toxică pentru câini.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mark

    miercuri, 13.12.2023 at 13:48

    I truly hope someone can find the heartless loser that put poison out. Then when they do, make his mame public to be shamed at the very least and with some luck, jail time.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax