Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Doi căruţaşi răniţi în accidente rutiere la Blaj şi Ocoliş, după ce atelajele au fost lovite de maşini, pe şosea

Publicat

Două accidente în care au fost rănite persoane care circulau pe şosea cu căruţa s-au petrecut duminică seara şi luni dimineaţa, la Blaj şi Ocoliş. În ambele cazuri, şoferii unor autovehicule nu au observat la timp atelajele de pe şosea şi le-au lovit din spate.

Duminică, la ora 19.38, pe DJ 107, în Blaj, F.I., un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Sîncel, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de o căruţă nesemnalizată corespunzător şi a lovit atelajul condus de G.N. (42 de ani) din comuna Păuca, judeţul Sibiu. Căruţaşul a suferit leziuni corporale uşoare.

Luni, la ora 6.22, pe DN 75, pe raza localităţii Ocoliş, F.V. (56 de ani) din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de o căruţă condusă de B.I., de 63 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului, căruţaşul a suferit leziuni la nivelul capului şi a rămas internat în spitalul din Câmpeni.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax