Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi ciobani, tată și fiu, reţinuţi de Poliţie după ce i-au bătut pe proprietarii unei case de vacanţă din Doştat

Publicat

bataie

Doi ciobani din Doștat, tată și fiu, în vârstă de 55 și respectiv 26 de ani, au fost reţinuţi de Poliţie, fiind cercetați penal pentru loviri sau alte violențe. Aceștia i-au bătut pe alți doi bărbați, unul dintre ei având nevoie de peste 40 de zile de recuperare medicală. 

Potrivit IPJ Alba, luni, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Doştat au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 55 de ani, din Doştat şi faţă de fiul acestuia, în vârstă de 26 de ani, care sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Sâmbătă, 30 martie, după-amiaza, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe un teren ce aparţine unor persoane din municipiul Sibiu, care au o casă de vacanţă în Doştat, ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu proprietarii terenului, doi bărbaţi cu vârste de 50 respectiv 52 de ani.

Ulterior, cei doi ciobani ar fi devenit agresivi şi le-ar fi aplicat celor doi proprietari mai multe lovituri, cauzându-le leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare, conform concluziilor medico – legale, 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale respectiv 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax