Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi concubini din Blaj au fost sancționați de jandarmi. S-au înjurat în plină stradă, din cauza custodiei copilului

Publicat

Doi concubini din municipiul Blaj au fost sancționați contravențional de jandarmi, pentru că se înjurau în plină stradă. Cei doi se certau pentru custodia unui minor. Incidentul a fost semnalat de un trecător, pe strada Alexandru Borza din municipiu.

Luni, 2 septembrie, în jurul orei 15.00, un cetăţean a apelat 112 şi a solicitat intervenţia jandarmilor, deoarece un bărbat şi o femeie se înjurau şi se jigneau reciproc. Cei doi se aflau pe strada Alexandru Borza din municipiul Blaj, iar la ceartă asistau involuntar mai mulţi trecători, printre care şi minori. Jandarmii au intervenit, au aplanat conflictul şi au prevenit amplificarea violenţelor. Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat că violenţele verbale au apărut pe fondul unor discuţii contradictorii, la baza acestora aflându-se disputa privind custodia unui copil minor. Cei doi au fost identificaţi ca fiind Daniela M. (25 de ani) şi Florin C. (27 de ani) şi au fost îndrumaţi să apeleze la căi legale pentru rezolvarea divergenţelor, iar pentru comportamentul avut în public au fost sancţionaţi contravenţional cu câte un avertisment scris.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax