Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Doi copii au fost daţi dispăruţi în apele râului Mureş, la Războieni. Echipe de intervenţie îi caută cu barca pneumatică

Publicat

Doi copii în vârstă de 8 şi 10 ani sunt căutaţi de echipe ale poliţiei, în zona Războieni, de joi după-masa, după ce persoane aflate pe malul Mureşului au sesizat că aceştia ar dispărut în apele râului. Din primele informaţii, martorii ar fi comunicat că este posibil ca minorii să se fi înecat.

Au fost organizate echipe de intervenţie care au demarat căutările. ISU Alba a anunţat că Detaşamentul de pompieri Aiud acţiona în zonă, de joi, în jurul orei 17.45.

UPDATE: Din primele informaţii, cei doi copii sunt din Ocna Mureş. Din declaraţiile martorilor, aceştia ar fi intrat în apă pe malul drept al râului şi nu au mai ieşit.

UPDATE1: Cei doi copii daţi dispăruţi sunt un băiat de 8 ani, O.P. şi o fată de 10 ani, M.D., verişori, care se aflau pe malul Mureşului într-un grup de persoane.

UPDATE2: Vineri dimineaţa, opt subofiţeri ISU – Detaşamentul Aiud continuau căutările, cu o barcă pneumatică şi un camion.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.03 , Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că doi minori de 10 ani, din Ocna Mureş,  au intrat în apele râului Mureş, în zona localităţii Războieni şi au dispărut sub apă.

La faţa locului s-au constituit, de urgenţă, echipe de cercetare formate din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, până în momentul de faţă minorii nefiind găsiţi. Căutările continuă şi pe parcursul zilelor următoare”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dusul

    vineri, 12.07.2013 at 21:59

    pompierii din alba au si ei scafandrii .sa ii aduca pe ei nu asa este normal?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax