Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Doi copii au rămas blocați în balconul unui apartament din Alba Iulia. Intervenție la înălțime a pompierilor

Publicat

YouTube video

Doi copii au rămas blocați în balconul unui apartament, situat într-un bloc de pe Bulevardul Revoluției 1989, din Alba Iulia. 

Unul dintre cei doi copii s-a urcat pe un scaun, amplasat foarte aproape de marginea balconului, copilul fiind atunci într-un real pericol. Evenimentul s-a petrecut marți seara, în jurul orei 20.15.  

UPDATE: Potrivit unor martori oculari, în casă s-ar fi aflat trei copii, un baiat și o fetiță de aproximativ trei ani, alături de sora lor în vârstă de doar câteva luni. Cei trei copii ar fi fost lasați singuri în casă, mai susțin martorii prezenți la eveniment. 

balcon

Cei doi copii mai mari, băiatul și fata au ieșit pe balconul apartamentului situat la etajul al doilea și s-ar fi urcat pe un scaun care era foarte aproape de marginea balconului. 

YouTube video

Mai mulți trecători au văzut copii în pericol și au apelat la numărul de urgență 112. 

În jurul orei 20:40, pompierii de la ISU Alba Iulia au încheiat cu bine intervenția. Pompierii au intrat în balcon și i-au îndepartat pe cei doi copii din zona de pericol. 

Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit la fața locului cu o autoscară mecanică de 42 de metri și o autospecială SMURD.

Știre în curs de actualizare. 

sursă foto: Arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax