Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Doi copii, loviți de o mașină pe trecerea de pietoni, la Sebeș. Șoferița a plecat de la locul accidentului

Publicat

trecere de pietoni

Un accident rutier a avut loc vineri 11 martie, în jurul orei 8.00, pe o trecere de pietoni din Sebeș. Potrivit reprezentaților IPJ Alba, doi minori au fost acroșati de o mașină, iar apoi șoferul, o femeie de 35 de ani a plecat de la fața locului. 

Mai exact, cei doi minori, unul de 12 ani, iar altul de 14 ani, traversau pe trecerea de pietoni de pe strada Traian, în drum spre școală. Din primele informații aceștia ar fi fost acroșati de o mașina, condusă de o femeie.

După incident, femeia ar fi avut o discuție cu cei doi minori, iar apoi a plecat. Incidentul ar fi fost raportat de către reprezentații școlii. În urma accidentului polițiștii au deschis o anchetă, iar șoferița a fost identificată în cursul zilei.

Acum aceasta este cercetată pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, vineri, 11 martie 2022, în jurul orei 13:00, Poliția Municipiului Sebeș a identificat o femeie de 33 de ani, din municipiul Sebeș, care este bănuită de săvâșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În dimineața zilei de 11 martie 2022, în jurul orei 08:00, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian din municipiul Sebeș, aceasta ar fi acroșat doi minori, de 13 și 15 ani, care se aflau în zona unei terceri pentru pietoni.

În urma accidentului, cei doi minori au suferit leziuni ușoare la membrele inferioare.

Din primele cercetări, rezultă că femeia aflată la volanul autoturismului ar fi oprit imediat după producerea accidentului, iar după o scurtă discuție cu victimele ar fi părăsit locul, fără să anunțe evenimentul.

Cercetările sunt continuate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Iresponsabilii

    vineri, 11.03.2022 at 16:38

    Cu o administratie locala si Politie care nu face NIMIC, sa te mai miri ca viata copiilor este pusa in pericol ? Aia de la circulatie doar anunta unde pun radare, iar primaria nu amplaseaza nici un indicator resyrictiv pt. viteza sau tonaj !! BAI ORGANE IRESPONSABILE TREZITIVA !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax