Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi deținuți ai Penitenciarului Aiud le-au vorbit elevilor unui colegiu din Cugir despre efectele nocive ale consumului de droguri

Publicat

Mai mulți elevi ai Colegiului Tehnic „I.D.Lăzărescu” din Cugir au avut o întâlnire cu doi deținuți ai Penitenciarului Aiud. A fost vorba despre doi deținuți care au ajuns după gratii din cauza consumului de droguri, sau care au facut trafic de droguri. 

Elevii colegiului au putut afla poveștile de viața a două persoane private de libertate – tineri, aflați în custodia Penitenciarului Aiud ca urmare a consumului de droguri și a infracțiunilor asociate acestei dependențe.

”Tot în cadrul întâlnirii, tinerii liceeni au putut afla detalii despre viața din spatele gratiilor, stările sufletești care îi încearcă pe deținuți de-a lungul pedepsei privative de libertate și lucrurile cu adevărat importante în viața omului, familia, sănătatea și tinerețea.

De asemenea, activitatea a fost însuflețită de un dialog plin de întrebări și de curiozități.

Menționăm că în cadrul acestei activități, tinerilor elevi ai colegiului le-a fost prezentată oferta educațională a Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Acțiunea are totodată scopul de a-i atenționa pe tineri că orice drum greșit și orice plăcere ilegală poate avea consecințe distructive, atât pe plan familial, cât și pe plan socio-profesional”, au transmis într-un comunicat de presă reprezentanții Penitenciarului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax