Connect with us
Publicitate

AIUD

Doi deținuți ai Penitenciarului Aiud s-au certat de la desene animante: Unul dintre ei a spart televizorul de nervi

Publicat

O ceartă între doi deținuți ai Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a pornit de la ce post TV să urmărească. Unul dintre ei supărat că a vrut să se uite la desene animate iar colegul său de celulă nu a fost de acord, a spart TV-ul. 

Întâmplarea a fost descrisă de magistrații Judecătoriei Aiud într-o condamnare pentru distrugere a celui care a spart ecranul televizorului. 

Deși faptele s-au petrecut în 2020, bărbatul care a spart televizorul a fost condamnat în 2023. Mai exact o condamnare a venit 4 iulie 2023.

Cele întâmplate în camera de detenție și cum s-au petrecut este descris în motivarea instanței de judecată, unde colegul de cameră al deținutului care a spart televizorul a fost martor în dosar.

Potrivit motivării instanței, incidentul s-a petrecut după ce aceștia s-au întors în camera de detenție de la plimbare.

Colegul de cameră a precizat că ”la data de 05.07.2020, după ce s-au întors de la plimbător, deținutul  a spus că vrea să vizioneze desene animate la televizor, martorul, în glumă, i-a spus că în acea zi nu se mai uită la televizor și a luat telecomanda, astfel că inculpatul s-a enervat, a luat o mufă de rezervă a TV-ului, cu care a aruncat înspre ecranul televizorului, spărgându-l.

Totodată, declaraţiile date de inculpat şi martor se coroborează cu declaraţia martorului, agent de penitenciare care a declarat că, la data de 05.07.2020, în jurul orelor 09.10, se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe secția E7 a Penitenciarului Aiud, moment în care a fost anunțat de către deținutul, despre faptul că, pe fondul unor neînțelegeri cu colegul său de cameră, a spart televizorul din camera 2, unde era cazat.

S-a deplasat la camera respectivă și a constatat că cele sesizate se confirmă, un televizor marca LG avea ecranul spart ca urmare a unei lovituri aplicate de către deținut”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa de distrugere bărbatul a mai primit o condamnare de cinci luni care s-a adăugat la perioada pe care o avea de executat.

Decizia nu a fost definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax