Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi deținuți au făcut țăndări geamurile unei celule din Penitenciarul Aiud. Ce motiv de supărare au invocat

Publicat

aiud penitenciar

Doi deținuți ai Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud nu au mai fost judecați pentru distrugere, după ce au spart geamurile celulei în care erau închiși.

Motivul pentru care nu au ajuns în fața judecătorilor este acela că reprezentații Penitenciarului au precizat că nu vor să fie parte civilă în dosar și că își vor recupera paguba. 

Drept urmare anchetatorii au cerut ca dosarul să fie închis, fapt care s-a și întâmplat.

Fapta s-a petrecut în luna octombrie a anului 2022, iar cererea de renunțare a urmării penale a primit o decizie favorabilă, în data de 10 mai 2023, din partea Judecătoriei Aiud.

”În fapt, la data de 14.10.2022, în jurul orei 19.45, numiții, deținuți în cadrul Penitenciarului Aiud, în camera de deținere E7.l, pe fondul supărării datorită problemelor medicale ale unor persoane din familie, au distrus geamurile camerei de deținere.

Penitenciarul Aiud a comunicat organelor de urmărire penală că nu se constituie parte civilă în prezenta cauză, deoarece va emite ordin de imputare în vederea recuperării prejudiciului produs, fără a menționa valoarea pagubei produse de cei doi deținuți”, se arată în motivarea instanței.

Magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea anchetatorilor și au închis dosarul de urmărire.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax