Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi dintre cei trei suspecți în cazul crimei din Sibiu au fost capturați. Unde se ascundeau Laurențiu Ghiță și Marian Cristian

Publicat

Doi dintre cei trei bărbați suspecți în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu au fost reținuți de polițiștii din Marea Britanie. Anunțul a fost făcut de reprezentații IGPR, duminică, 19 noiembrie. 

Este vorba despre Laurențiu Ghița și Marian Cristian. Ghița a se afla în Scoția, iar Cristian în Irlanda de Nord. Aceștia au fost depistați după ce au fost dați în urmărire internațională.

Cel de al treilea bărbat, Cosmin Zuleam încă nu a fost depistat, dar polițiștii fac cercetări pentru găsirea acestuia.

”În urma cooperării polițienești internaționale, dintre autoritățile române și cele din Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și Republica Irlanda, Poliția Română a localizat doi bărbați, ambii în vârstă de 35 de ani, bănuiți în cauză, pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, respectiv în Scoția și Irlanda de Nord”, au transmis reprezentații IGPR.

Mandatele de arestare preventivă în lipsă au fost emise de magistrații Tribunalului Sibiu.

Recent, polițiștii din Sibiu au prezentat filmul evenimentelor care au dus la decesul omului de afaceri Adrian Kreiner, care deținea o firmă cu punct de lucru și la Cugir, în Alba.

Bărbatul a fost găsit legat într-o poziţie de tortură, care genera o durere extremă. Fiica acestuia a fost ameninţată de mai multe ori cu un pistol.

Filmul crimei de la Sibiu

„În data de 4 noiembrie 2023, cei cinci suspecți (patru bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu fi intrat pe raza orașului Sibiu.

Au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei, după care au ajuns în parcarea Promenada Mall Șelimbăr în jurul orei 17:30. După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți doi au așteptat în mașină, în jurul orelor 18:00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru trei nopți.

După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți. Aceștia au rămas în apartament până în jurul orelor 00.00 ale zilei de 5 noiembrie 2023, când au plecat pe jos spre strada Moldoveanu, unde locuia victima.

CITEȘTE continuarea pe următorul link: Filmul crimei de la Sibiu: victima, legată într-o poziţie de tortură. Trei suspecți au părăsit țara. Detalii oficiale din anchetă

sursă foto: Politia Româna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax