Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Doi elevi ai Colegiului HCC din Alba Iulia au aflat ce face prefectul județului, într-o zi normală de lucru

Publicat

Doi elevi din Alba Iulia au fost timp de o zi alături de prefectul județului, Nicolae Albu, în toate ședințele și activitățile pe care le-a avut programate pentru ziua de vineri, 19 mai. 

Este vorba despre elevii Suardi Kevin și David Napău de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia care au petrecut o zi în cadrul Instituției Prefectului.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Prefectura județului Alba, cei doi elevi au participat astăzi, alături de prefectul Nicolae Albu, la ședința interinstituțională de lucru organizată de către ANITP – Centrul Regional Alba Iulia, eveniment desfășurat la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba, ce a vizat îmbunătățirea activității interinstituționale în lupta împotriva traficului de persoane și campania națională de prevenire a traficului de minori „Siguranța ta nu e o joacă!”.

Totodată, prefectul Nicolae Albu le-a făcut o amplă prezentare a Instituției Prefectului, a atribuțiilor și competențelor ce revin instituției, conform legislației.

Activitățile au fost detaliate pe larg de șefii de servicii din cadrul instituției.

Prefectul Nicolae Albu le-a vorbit tinerilor despre importanța muncii în administrația publică, despre responsabilitatea pe care o implică funcția de prefect și i-a invitat să se alăture, după finalizarea studiilor, în rândul echipei administrației județene, o muncă frumoasă și laborioasă, care nu poate fi făcută fără pasiune și seriozitate.

„Cei doi tineri prezenți astăzi la activitățile instituției m-au cucerit prin seriozitatea, curiozitatea și inteligența de care au dat dovadă. Am încercat să-i învăț câte puțin din principiile de bază ale administrației publice, despre rolul și competențele instituției pe care o conduc.

Le-am spus că ușa instituției noastre este deschisă în permanență pentru ei și alți tineri aflați la început de drum și că îi aștreptăm cu drag în rândul colegilor noștri, dar și să efectuze activități de voluntariat în instituția noastră.

Doresc totodată să felicit Inspectoratul Școlar Județean pentru inițiativa acestui proiect și aștept cu nerăbdare să întâlnesc și alți elevi”, a precizat prefectul Nicolae Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax