Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi foşti concubini din Petreşti s-au jignit şi ameninţat pentru o baterie de maşină. Au fost sancţionaţi de jandarmi

Publicat

masini jandarmi Doi foşti concubini au fost sancţionaţi contravenţional de jandarmi după ce s-au jignit şi ameninţat din cauza unei baterii de maşină pe care bărbatul o pretindea ca fiind a lui şi dorea să o recupereze de la femeie.

Incidentul s-a petrecut pe strada Progresului din localitatea Petreşti, marţi, 18 august. În jurul orei 11.00, un localnic, Florin S. de 37 de ani, s-a prezentat la domiciliul fostei concubine şi i-a cerut să-i returneze o baterie de maşină pe care bărbatul susţinea că ar fi cumpărat-o pe timpul cât au fost împreună. Pentru că nu a putut dovedi că bunul respectiv îi aparţinea în exclusivitate, femeia l-a refuzat, iar cei doi au început să se certe în văzul vecinilor şi a trecătorilor.

În scurt timp injuriile şi jignirile au fost înlocuite de ameninţări cu bătaia şi îmbrânciri, fapt pentru care femeia, speriată, a apelat la ajutorul jandarmilor. În urma apelului acesteia la 112 în scurt timp un echipaj de jandarmerie şi-a făcut apariţia în zonă şi a acţionat pentru aplanarea scandalului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat vinovăţia celor doi, ambii fiind sancţionaţi contravenţional.

Bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 200 lei, iar fosta concubină cu un avertisment scris.

„Atragem atenţia cetăţenilor să apeleze doar la căi legale pentru rezolvarea divergenţelor şi îi informăm că echipajele de jandarmerie vor interveni ferm şi oportun ori de câte ori vor fi solicitate pentru aplanarea unor situaţii tensionate şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor”, au transmis jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax