Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi fraţi din Cetatea de Baltă, după gratii, pentru tentativă de omor. L-au atacat cu cuţitul pe un bărbat

Publicat

cutit, briceag, atac

Doi fraţi din Cetatea de Baltă, unul dintre ei minor, au ajuns după gratii, fiind condamnaţi la măsuri privative de libertate pentru tentativă de omor, respectiv instigare la această faptă. L-au atacat cu un cuţit pe un bărbat, pe fondul geloziei.

Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei i-au identificat şi reţinut pe un bărbat, de 31 de ani şi pe un minor în vârstă de 17 ani, ambii din Cetatea de Baltă, posesori ai unor mandate de executare a pedepselor, emise de Tribunalul Alba.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani şi 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la tentativă de omor, iar minorul a fost condamnat la măsura privativă de libertate a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de un an şi 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, iar minorul în Centrul Educativ Buziaş, pentru executarea pedepselor.

Potrivit unor surse, cei doi sunt fraţi şi l-au atacat pe un bărbat, după o ceartă în legătură cu o tânără. Adolescentul de 17 ani l-a lovit cu un cuţit, instigat de fratele său. Fapta s-a petrecut în 7 aprilie 2018.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax