Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi fraţi din Cugir, amendaţi de jandarmi, după ce au făcut chef în stradă. Oamenii legii au fost chemaţi chiar de unul dintre petrecăreţi

Publicat

 masina jandarmiA sunat la 112 să reclame o agresiune, dar jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat altceva. Incidentul s-a produs la Cugir, miercuri seara, când doi fraţi de distrau pe stradă, consumând alcool şi ascultând muzică „la maximum”. Unul dintre ei „s-a distrat” apelând numărul pentru urgenţe, astfel că jandarmii au ajuns la faţa locului, au constatat că, alături de fratele său, deranja liniştea publică şi i-au amendat pe amândoi.

Potrivit IJJ Alba, în urma unui apel la 112, înregistrat miercuri, 9 martie, la ora 20.50, un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică s-a deplasat de urgenţă pe strada Liliacului din oraşul Cugir pentru a acorda ajutor unui bărbat.

Acesta a semnalat faptul că era victima unei agresiuni, dar echipajul, format dintr-un poliţist şi un jandarm, a constatat cu totul altceva. Apelantul se afla în compania fratelui său, pe stradă şi asculta muzică la volum mare. Amândoi prezentau semne vizibile ale unui consum excesiv de alcool şi, excluzând relatarea despre un conflict în care ar fi fost implicaţi cu câteva zile în urmă, nu au putut da explicaţii coerente asupra împrejurărilor care au determinat apelul la 112.

Mai mult, din spusele martorilor oculari, s-a desprins faptul că de aproximativ trei ore cei doi făceau gălăgie şi deranjau ordinea publică, atât prin folosirea unui casetofon, cât şi prin ţipăte şi larmă.

În vârstă de 28 de ani, respectiv 41 de ani, cei doi localnici au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax