Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Doi fraţi din Sebeș și Gura Râului, ARESTAȚI pentru tâlhărie, lipsire de libertate şi tentativă de viol

Publicat

arestat, catuse

Doi fraţi au fost reţinuţi de Poliţie la Sebeş, fiind cercetaţi pentru tâlhărie, lipsire de libertate şi tentativă de viol. Victimele lor sunt doi minori, un băiat de 17 ani şi prietena lui, de 15 ani, din Sebeş.

UPDATE: Cei doi reținuți pentru tentativă de viol, tâlhărie și lipsire de libertate au fost arestați preventiv.

Potrivit IPJ Alba, în 31 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe doi bărbaţi, de 28 şi 31 de ani, fraţi unul din Sebeş, iar celălalt cu domiciliul în comuna Gura Râului, judeţul Sibiu, ca persoane bănuite de comiterea unor infarcţiuni de tentativă de viol, lipsire de libertate şi tâlhărie calificată. Faptele au fost reclamate Poliţiei la data de 25 iunie.

În 24 iunie, seara, în timp ce se aflau în zona unui imobil părăsit din municipiul Sebeş, i-ar fi lipsit de libertate pe doi minori, un băiat de 17 ani şi pe prietena acestuia în vârstă de 15 ani, cărora le-ar fi sustras un telefon mobil şi alte bunuri personale. Totodată, cei doi bănuiţi ar fi încercat şi să o violeze pe minoră.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat telefonul mobil, precum şi alte bunuri persoanele sustrase de la victime.

Cei doi bănuiţi de comiterea faptelor au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax