Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi gladiatori ai trupei de reenactment din Alba Iulia se antrenează la una dintre cele mai mari școli de cascadori din Europa

Publicat

Doi gladiatori din Alba Iulia se antrenează la una dintre cele mai mari școli de cascadorie din Europa. Este vorba despre doi reenactori, Darius Măcinic și Andrei Trif, care în aceste zile sunt prezenți la Campus Univers Cascade, în Franța. 

Aceștia se pregătesc pentru Festivalul Roman Apulum, care avea loc în perioada 15-17 august, la Alba Iulia. Tema de anul acesta are în plin plan, povestea gladiatorilor, mai exact a unui ludus, școala în care aceștia se antrenau. 

Cei doi gladiatori ai ludusului din Alba Iulia,  Dareos  și Herculaneus se pregătesc premergător festivalului, în Franța, la CUC (Campus Univers Cascade), a transmis pe Facebook, Ovidiu Măcinic.

CUC e una din școlile de top în domeniul de cascadorie și coregrafii de luptă cinematică.

Uwald  și Atrox se pregătesc pe teritoriul vechiului Apulum. Regruparea ludusului are loc cu o săptămână înaintea festivalului, când Dareos și Herculaneus se vor repatria, cu doi oaspeți versați în domeniu, pentru eveniment: Yash Raaj Singh, (India) și Nathaniel J. Burns ( U.S.A.)

Pe lângă alte surprize, în povestea noastră puteți urmări și două gladiatrix: Ioana și Andreea, a mai scris Uwe, gladiatorul din Alba Iulia, pe contul său de Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate