Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alţi doi inculpaţi din Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, eliberaţi prin decizie a Curţii de Apel Alba Iulia

Publicat

Pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia s-a aflat, joi, judecarea recursurilor declarate de inculpații Petru Şerpu şi Nicoale Viorel Muntean în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”. Recursurile au fost formulate împotriva încheierii pronunţate de Tribunalul Alba în data de 21 martie a.c., prin care s-a respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar a inculpaţilor.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul inculpaților, a casat încheierea penală atacată și în rejudecare a admis cererile de liberare provizorie sub control judiciar formulate de cei doi inculpați.

Instanţa a dispus punerea în libertate provizorie a inculpaţilor de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de Tribunalul Alba, cu obligaţia să nu plece din ţară, să se prezinte la organele de urmărire penală sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei şi să nu deţină sau să poarte arme.

Hotărârea instanței este definitivă.

Reamintim că în acelaşi dosar au mai fost eliberaţi din arest, în aceleaşi condiţii: Gheorghe Lupu (30 de ani, zis „Ghiţă), în data de 10 martie şi Adrian Trifa, în luna decembrie 2010. Din lotul judecat în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, au mai rămas în stare de arest: Teodor Victor Şchiop, Gabriel Antoniu Bakai (cunoscut şi ca „Gabin”), Ioan Nicolae Roşca (zis „Joni”), Sergiu Andrei Cândea (zis „Sega”), Adrian Bălan (zis „Bălănel”), Virgil Alin Dura (zis „Dragonu”), Claudiu Vulpe (zis “Fox”) şi Mihai Darius Câmpean.

Principalele acuzaţii aduse celor 22 de inculpaţi în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” sunt de proxenetism, şantaj, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. Următorul termen de judecată pe fond, în această cauză, a fost stabilit pentru 4 aprilie 2011, la Tribunalul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax