Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi judoka ai CS Unirea Alba Iulia, convocați pentru reluarea antrenamentelor cu lotul național

Publicat

Sibișan Alexandru și Alesia Bogdan, judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, au fost convocați la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor (CNOPJ), în vederea participării la programul de pregătire centralizat, conform calendarului Federației Române de Judo, transmit reprezentanții clubului într-un comunicat de presă. 

Sibișan Alexandru și Alesia Bogdan sunt membri ai lotului național de juniori, masculin și feminin, și au fost convocați, pe 1 iulie, la Izvorani, pentru reluarea antrenamentelor, după o pauză de mai multe luni cauzată de evoluția pandemiei de COVID-19 pe teritoriul României.

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au fost testați, în prealabil, în vederea depistării noului coronavirus SARS-CoV-2, însă rezultatele au ieșit negative.

”Reluarea antrenamentelor în cadru centralizat, alături de lotul național, cu respectarea restricțiilor impuse de autoritățile de sănătate publice, este un pas important, de care astăzi ne bucurăm. Avem sportivi care fac parte din elita națională, iar astfel de convocări sunt și ele parte din roadele muncii și eforturilor depuse de la fragede vârste”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Sibișan Alexandru și Alexia Bogdan sunt antrenați de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Pe perioada pandemiei, sportivii legitimați la CS Unirea Alba Iulia și-au continuat antrenamentele cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de ordonanțele militare și, ulterior, a prevederilor Ordinului încheiat între Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax