Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi judoka legitimați la CS Unirea Alba Iulia, convocați la Centrul Național de Pregătire a Juniorilor

Publicat

Doi judoka legitimați la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan și Alexia Laura Bogdan, au fost convocați la Centrul Național de Pregătire a Juniorilor, în vederea participării la programul de pregătire centralizată, conform calendarului Federației Române de Judo.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt antrenați de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Lotul național la masculin se întrunește la Pitești, iar la feminin, la Poiana Brașov. Pregătirea centralizată va dura până aproape de perioada Sărbătorilor de Iarnă. Judoka convocați vor prezenta la sosire pe lângă viza medicală la zi și buletinul de analize negativ la testul COVID-19.

”Este o veste foarte bună la final de an, care încununează rezultatele foarte bune obținute de sportivii secției de judo în anul 2020. Alexandru Sibișan și Alexia Laura Bogdan s-au impus la importante competiții naționale, inclusiv la categorii de vârstă superioare. Chiar dacă suntem la final de an sunt convins că se vor antrena la cel mai înalt nivel. Îi felicit, de asemenea, și pe antrenorii secției de judo” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

În acest an, în care calendarul competițional a fost grav afectat ca urmare a evoluției pandemiei, sportivii secției de judo au obținut 2 medalii de aur, 5 medalii de argint și 4 medalii de bronz. Sunt rezultate foarte bune în contextul în care au fost organizate mai puține competiții față de anii precedenți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax