Connect with us
Publicitate

BLAJ

Doi locuitori dintr-o comună din Alba, sancționați pentru depozitare ilegală de deșeuri. Cât a fost amenda

Publicat

Doi locuitori din comuna Crăciunelu de Jos au fost sancționați, în cadrul unei acțiuni derulate de polițiști, pentru depozitare ilegală de deșeuri menajere. Amenda aplicată a fost în valoare totală de 5000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, joi, 2 februarie, între orele 9.00-14.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au organizat, pe raza comunei Crăciunelu de Jos, o acțiune de creștere a siguranței publice și prevenire a faptelor de natură penală sau contravențională. Cu ocazia acțiunii, polițiștii au legitimat 50 de persoane și au verificat 46 de autovehicule.

Au fost constatate 17 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 9.290  lei, din care 9 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și două la OUG 92 din 2021 privind regimul deșeurilor.

Cu ocazia acțiunii, au fost identificați doi cetățeni, din comuna Crăciunelu de Jos, care au depozitat deșeuri menajere pe un câmp, în apropierea locuinței lor. Cei doi au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile OUG 92 din 2021, cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

La acțiune, polițiștii au fost sprijiniți de reprezentanți ai administrației publice locale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax