Connect with us
Publicitate

AIUD

Doi luptători de kickbox din Alba, Ovidiu Hațegan și Paul Tolas, urcă în ringul galei Prometheus. Cum se antrenează pentru meciuri

Publicat

Doi luptători de kickbox din Alba, Ovidiu Hațegan și Paul Tolas vor urca în ring, în gala Prometheus, gala ce va avea loc în data de 1 septembrie la Sala Sporturilor din Dej. 

Gala în care cei doi luptători din Alba vor lupta se anunță a fi una explozivă, cap de afiș fiind luptătorul Adrian Maxim. Maxim îl va întâlni în ring pe sportivul Maximus Bejenuță, din Republica Moldova. În total vorbim despre 10 meciuri: două meciuri pe reguli box și opt pe reguli de kickbox.

Evenimentul sportiv va fi transmis live pe DigiSport.

Ovidiu Hațegan luptătorul de kickbox din Aiud va urca în ring, în cadrul unei piramide la categoria +95 de kilograme. În total vor fi patru luptători care vor lupta în piramidă la categoria grea.

Este pentru prima dată când sportivul din Aiud luptă la această categorie. Hațegan are un palmares la profesioniști de 15 meciuri din care 9 victorii și 6 înfrângeri.

Este campion european în anul 2019 și are multiple medalii la campionate naționale din Spania, țară în care a luptat în ultimii ani.

Aiudeanul în vârstă de 29 de ani va lupta din partea clubului Tengu din Cluj, iar în colț îl va avea pe Laczko Levente.

Pentru piramida de la Dej, Ovidiu se antrenează de două ori pe zi, antrenamente foarte intense a precizat acesta. Ovidiu vine după o pauză de aproape trei ani de la meciurile de profesioniști.

”Vreau să dau tot ce am mai bun și la final să cobor din ring atât eu, cât și cei din colț mulțumiți de munca depusă, indiferent de rezultat”, a declarat pentru alba24.ro, Ovidiu Hațegan.

Paul Tolas urcă pentru a treia oară în ring, într-un meci la profesioniști. Acesta a mai urcat de două ori, în ringul galelor Colosseum, unde a avut parte de meciuri puternice, unul dintre ele fiind împotriva lui Sakvan Arab, un sportiv din Olanda care se antrenează la sala legendarului Semmy Schilt.

Paul Tolas se antrenează la clubul Revolution Academy Alba Iulia sub conducerea antrenorului Alin Moldovan. Paul a luat medalia de bronz la Campionatul Mondial WKF din Egipt are două meciuri la profesioniști ambele pierdute la decizie și 9 lupte la amatori, din care una pierdută într-o finală de piramidă.

Luptătorul din Alba Iulia se antrenează de două sau chiar trei ori pe zi, șase zile pe săptămână. Acesta pune accent pe pregătiri specifice, dar și pe partea de alergări.

Paul se bucură de ajutorul mai multor sportivi din oraș care îl primesc în sălile lor de sport și se antrenează alături de el.

Pe partea de pregătire fizică este antrenat de instructorul Lucian Nicolaescu, iar de antrenamentele de kickbox se ocupă Alin Moldovan.

”O să intru în ring încrezător și sper să trec peste emoții ca cei care mă privesc să ajungă să vadă măcar o parte din ceea ce pot să dau în timpul meciului”, a declarat pentru alba24.ro Paul Tolas.

Cei doi luptători din Alba pot fi urmăriți live pe DigiSport de la ora 18.30, sau fizic la Sala Sporturilor din Dej.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax