Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi luptători de taekwondo din Alba Iulia, în lotul României pentru Campionatul Balcanic ce se va desfășura în Bulgaria

Publicat

sportivi

Doi practicanți de taekowndo din Alba Iulia vor participa alături de lotul României la Campionatul Balcanic care se va desfășura la Samokov, Bulgaria, în perioada 13 – 15 septembrie. 

 Eduardo Cetean și Alexandru Boloage au fost selectați de către Federația Română de Taekwondo WT, pentru a participa la competiția internațională, alături de lotul României care numără peste 150 de luptători, antrenori și delegați. La eveniment vor lua parte peste 750 de sportivi de pe continentul european. 

”Eduardo și Alexandru sunt doi sportivi plini de ambiție și perseverență. Datorită rezultatelor excelente pe care le-au avut în ultima perioadă de timp, au fost selectați de către federație pentru a reprezenta România și județul Alba la una dintre cele mai importante competiții desfășurate în Europa”, a declarat pentru Alba24, Alin Moldovan instructorul clubului Revolution Academy din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax