Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi minori din Alba Iulia, reţinuţi de poliţişti. Sunt cercetaţi în cinci cazuri de furt din case aflate în construcţie, cu un prejudiciu total de peste 5.000 de lei

Publicat

pol

Doi adolescenţi din Alba Iulia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Sunt principalii suspecţi în cinci cazuri de furt din case aflate în construcţie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în perioada 17- 23 iunie, N.R.A. (16 ani), împreună cu C.G. (17 ani), ambii din municipiul Alba Iulia, au pătruns prin efracţie, în cinci case în construcţie, situate pe străzile Orizont, Bistra, Gârda şi Sliveni din Alba Iulia, iar din interior au sustras cabluri din componenţa instalaţiilor electrice şi diverse scule, bunuri în valoare totală de 5.300 de lei.

Poliţiştii au reușit recuperarea unei părţi din bunurile sustrase, iar faţă de cei doi minori a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax